Congres 105

Kandidaten

Stephanie Kessen

Landelijk Bestuur
(portefeuille talentontwikkeling & opleiding)
  • Geboortedatum: 22 October 1973
  • Woonplaats: Rotterdam

Wat is uw beroep of maatschappelijke functie? 

HR Directeur, Business Unit Commercie, PostNL 

Wat is uw huidige functie binnen of namens D66? 

Lid van de Talentencommissie 

Vroegere functie(s) binnen of namens D66 

  • Lid van afdelingsbestuur van Rotterdam, portefeuille Talentontwikkeling (2015-heden)
  • Assessor/organisator bij Driebergen Programma (2013-heden)
  • Lid van SAC Rotterdam (2013)
  • Lid van SAC Amsterdam (2013) 

Andere maatschappelijke functies  

  • Lid van pensioenfondsbestuur PostNL (2003-2006)
  • Mentor Giving Back (2013-2014) 

Bent u momenteel lid van een vertegenwoordigend lichaam? 

Nee 

Heeft u voor een andere partij dan D66 een vertegenwoordigende- of partijfunctie vervuld?  

Nee 

Motivatie 

Mijn hart gaat uit naar talentontwikkeling. Dat kan ik goed kwijt in mijn functie van HR Directeur bij een grote onderneming, maar zeker ook binnen D66. De afgelopen jaren heb ik mijn tijd dan ook vooral op dit vlak ingezet. Eerst binnen het afdelingsbestuur van Rotterdam, daarna als lid van de landelijke talentencommissie, o.a. door de organisatie van het Driebergen Programma. Dat heeft me veel energie en voldoening gegeven. Het lidmaatschap van het landelijk bestuur biedt mij een nieuwe manier om op tastbare wijze een bijdrage te leveren aan het realiseren van de ambities van D66. En dat in een dynamische context. Ik kijk er echt naar uit om deze uitdaging aan te gaan. 

De basis van de doelstellingen en plannen op het gebied van talentontwikkeling & opleiding staat. Daar zijn velen van jullie direct of indirect bij betrokken geweest. Hier wil ik invulling aan geven, natuurlijk met mijn eigen personal touch:

Mijn motto: alles wat aandacht krijgt, groeit!

Mensen halen het beste uit zichzelf in een stimulerende omgeving waarin inzet en ontwikkeling zichtbaar worden gewaardeerd. Mensen moeten weten en voelen dat hun bijdrage ertoe doet. Zelfvertrouwen en zelfreflectie zijn hierbij cruciaal. Alleen dan worden we beter en groeien we. Deze omgeving wil ik faciliteren.

Diversiteit verrijkt

Ik geloof in een divers en inclusief D66: een partij waar mensen met een sociaal-liberale blik op de wereld zich – ongeacht hun locatie of achtergrond – op hun plek voelen. De afgelopen jaren heeft het diversiteitsnetwerk hier enorme stappen in gemaakt. Hier gaan we in volle vaart mee verder. 

Samen staan we sterk

De samenwerking met de afdelingen en regio’s wil ik uitbouwen om nog beter aan te sluiten bij wat er nodig is. Een “rondje langs de velden” gaat mij inzicht geven in creatieve ideeën! Ik heb zin in nieuwe ontmoetingen.

Steunen jullie mij?