Congres 105

Kandidaten

Joan Nunnely

Landelijk Bestuur
(portefeuille talentontwikkeling & opleiding)
  • Geboortedatum: 01 March 1969
  • Woonplaats: Rotterdam

Wat is uw beroep of maatschappelijke functie? 

HR Professional

Het adviseren en begeleiden van personele vraagstukken. Duurzaam inzetbaarheid vraagstukken is ons niet vreemd. Of het nu gaat om hoe om te gaan met de vergrijzing binnen uw organisatie, groei van uw organisatie of krimp van uw organisatie, wij denken met u mee. Het adviseren en samen uitvoeren dat is waar duurzame ontwikkeling voor staat. De instrument waar kennis en kunde ligt is op duurzaam personeelsbeleid, verzuimbeleid, coaching, training het ondersteunen e begeleiding bij reorganiseren en | of outplacement. Opdrachtgevers zijn o.a. ING Nederland | Leeuwendaal | Start People Professionals | Kahn Scheepvaart | Gemeente Rotterdam | Een goede Match | Alembo 

Wat is uw huidige functie binnen of namens D66?  

  • Bestuurslid Opleiding & Talentontwikkeling D66 Rotterdam
  • Lid Landelijke Talentencommissie portefeuille diversiteit 

Vroegere functie(s) binnen of namens D66 

n.v.t.

Andere maatschappelijke functies 

  • 2017 - RVT i.o. The future we want is een online mediaplatform voor en door jongeren tussen 16 en 27 jaar. The future we want informeert jongeren over een eerlijke, vrije en duurzame toekomst, daagt hen uit mee te denken over hoe die toekomst er uit gaat zien en plannen voor die betere toekomst waar te maken.
  • 2016 - heden Kansrijk Suriname Wij helpen kinderen en volwassenen in Suriname die niet op eigen kracht hun situatie en hun toekomst kunnen verbeteren. Wij bieden hen kansen op een leven, waarin ze hun talenten inzetten en hun mogelijkheden kunnen benutten en bieden zo uitzicht op een behoorlijk bestaan, waar dat eerst niet was. We doen dit op een aantal manieren, maar altijd zo, dat we de aanwezige talenten benutten en ontwikkelen. Onze betrokkenheid uit zich in adviseren en begeleiden. We bieden organisatorische kracht en financiële ondersteuning.
  • 2006 - 2010 Stichting Taaltuinen Rotterdam Bestuurslid
  • 2002 - heden Stichting Lotje - Stichting Lotje - Voorzitter
  • Projecten ten behoeve voor een kinderhuis Samuel in Paramaribo Suriname. Ontwikkelen van projecten voor kansarme kinderen die terecht zijn gekomen in een kinderhuis te Suriname. Projecten op basis van educatie, ontwikkeling en huiswerkbegeleiding

Bent u momenteel lid van een vertegenwoordigend lichaam? 

Ja, D66 afdeling Rotterdam 

Heeft u voor een andere partij dan D66 een vertegenwoordigende- of partijfunctie vervuld?  

Nee 

Motivatie 

Besturen betekent voor mij de grote lijnen uitzetten en initiatief faciliteren. Ik heb een pragmatische, oplossingsgerichte aanpak en ben niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Ik weet zaken voor elkaar te krijgen en te regelen, ben doortastend, creatief en pragmatisch. Mijn energie, enthousiasme en gedrevenheid zet ik in om anderen verder te helpen. Ik leg gemakkelijk contact en vind het boeiend mensen in beweging te krijgen. 

Daarnaast draag ik graag en gemakkelijk kennis over en treed ik op als moderator en spreker bij HR- en Diversiteitsbijeenkomsten. Ondernemend, zelfstandig en een stevig verantwoordelijkheidsgevoel zijn kwaliteiten die ik altijd en overal inbreng. Daarbij ben ik resultaat- en kwaliteitsgericht. Binnen het netwerk zoek ik de vrijheid om te kunnen samenwerken en mensen met elkaar te verbinden. 

Ik wil me inzetten voor het Landelijk Bestuur om talenten te ontwikkelen, op te leiden en te verzilveren en zo bij te dragen aan een succesvol en tolerant Nederland. Als ondernemer, directeur | Eigenaar van Eye For You houd ik me bezig met het versterken en scholen van professionals vanuit boardpositie en ad interim in zowel de publieke als private sector. 

Breder kijken naar de drijfveren en fundamentele kenmerken om teams dynamisch en diverser te maken. Dit om te kunnen innoveren, verbeteren en te verbinden met de samenleving. Deze koers wil ik als bestuurslid uitdragen vanuit onze partij en de zichtbaarheid vergroten binnen Nederland. Daarnaast wil ik de politiek dichter bij de mensen door activiteiten te organiseren. 

Afgelopen jaren heb ik vanuit het bestuur Rotterdam en de talentencommissie de MasterClasses voor zowel Rotterdam als Zuid-Holland vormgegeven, heb ik een diversiteitsnetwerk met ruim 100 diversiteitsambassadeurs opgezet en zijn er door het hele land -bijeenkomsten georganiseerd. Tevens ben ik als assessor actief geweest binnen het Driebergenprogramma.